Empresa
Automatismes
Instal·lacions
Ubicació
Contacte
 
HOME -- CASTELLANO -- CATALÀ   
  T: 93 710 53 83
F: 93 711 59 04
E. ofel@ofelsl.com
 
  Fatjó, 64 - 08204 Sabadell (Barcelona)
Nota Legal
- Nif: B58476391 - Mapa web
Produït per Anunzia
  AutomatismesInstal·lacions

 

Electrotècnica Ofel es funda l'any 1968 amb l'objectiu de prestar servei en el camp de les instal.lacions elèctriques i industrials així com en l'automatització de maquinària, aportant solucions tecnològiques inèdites fins aleshores.

Amb el pas dels anys Electrotècnica Ofel s'ha especialitzat en el disseny i muntatge d'automatismes, així com en instal.lacions de maquinària i instal.lacions i muntatges industrials; utilitzant les tecnologies més avançades en cada moment.

Al llarg de tots aquests anys i sempre en una estreta col.laboració amb els nostres clients hem contribuït a crear ia desenvolupar maquinària en sectors com: el tèxtil, l'automoció, l'extrusió de plàstics, la indústria del cable, etc.

Els projectes de Electrotècnica Ofel es troben, a més de a tot Espanya, a Sud-amèrica, Àfrica, Àsia, Austràlia i Orient pròxim.

A Electrotècnica Ofel comptem amb personal altament qualificat per oferir sempre la solució més adequada a les necessitats dels nostres clients, però a més col.laborem amb altres professionals per tal de no deixar mai d'oferir una resposta satisfactòria a les demandes dels nostres clients.

El nostre objectiu és satisfer al màxim les necessitats dels nostres clients oferint sempre la millor qualitat en els nostres muntatges i instal.lacions.


 
 
Instal·lacions elèctriques · Automatismes · Muntatges industrials · Instal·lacions elèctriques industrials · Muntatges industrials · Electrònica · Automatismes de control · Instal·lacions Industrials